Fakturaköp

Har ditt företag problem med dålig rörelselikviditet? Med factoring frigör du snabbt och enkelt pengar från din kundreskontra.

Fakturaköp och Factoring

Factoring är en attraktiv finansieringsform som kan erbjuda många fördelar – framförallt kan det ge ökad likviditet och ni minskar samtidigt er kreditrisk. Många företag använder även factoring som ett komplement till det traditionella banklånet.

Varför ska du använda factoring?

Största fördelen och anledningen till att företag använder sig utav factoring eller belåning av sina fakturor är att man får ökad likviditet, slipper låsa upp kapital under fakturaperioden och ökar kassaflödet.

Kundhantering.

Kunden är och förblir din. Vi tar över äganderätten av fakturan samt det administrativa arbetet och allt vad det innefattar med utskick av fakturor, påminnelser och inkassokrav.

Vanliga frågor

[ultimate_spacer height=”25″]

Fakturaköp är enkelt, skicka din kundfaktura till oss istället för till din kund. Vi betalar ut pengarna till dig och sedan väntar vi på betalning från din kund.

Ja, det gör vi. Kontakta oss för mer information

Vi tillämpar inga fasta prislistor utan gör en unik bedömning för varje kund. Kontakta oss gärna för pris för just dig och ditt företag.

Du kan själv välja vilka fakturor du vill sälja. Du väljer själv om du vill sälja eller belåna den aktuella fakturan.

Fakturaförsäljning (och fakturabelåning) påverkar inte din kund. För kunden ser det ut som fakturan kommer ifrån dig men den har istället vårt bankgiro för inbetalning. Du och verksamheten behåller er identitet.

[ultimate_heading main_heading=”Har du några fler frågor?” main_heading_color=”rgba(255,255,255,0.65)” sub_heading_color=”#333333″ main_heading_font_size=”desktop:20px;mobile_landscape:20px;” main_heading_line_height=”desktop:30px;mobile_landscape:26px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” sub_heading_font_size=”desktop:32px;mobile_landscape:40px;” sub_heading_line_height=”desktop:54px;mobile_landscape:46px;” el_class=”accent-title-color” main_heading_style=”font-weight:bold;”]Kontakta oss idag[/ultimate_heading]
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fu8782053.fsdata.se%2Fkontakta-oss%2F|||” smooth_scroll=”y” size=”big” button_alignment=”btn_center” icon=”JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmFzJTIwZmEtY29tbWVudHMlMjIlM0UlM0MlMkZpJTNF”]Skicka meddelande[/dt_default_button]